EMSIBETH THERMAL COLOR

Иновативна крем – боя за коса с термална вода, не съдържа п-фенилендиамин и резорцин, което я прави особено подходяща за хора с чувствителна кожa. Термалната вода подобрява значително качеството на боята и осигурява отлични резултати – придава блясък и трайност на цвета. Съдържа нови 98% пречистени цветни микро-пигменти с деликатно действие, които гарантират отлична покривност, интезивност и трайност на цвета. Ниското съдържание на амоняк (под 1%) осигурява по-щадящо въздействие на боята върху структурата на косъма.

Употреба: В неметален съд смесете 50 мл. боя със 75 мл. оксидант в съотношение 1: 1.5. За суперизсветляващи серии смесете 50 мл.боя със 100 мл. оксидант в съотношение 1:2. Нанесете получената смес на суха, неизмита коса.За избор на силата на оксиданта, както и на времето за боядисване, можете да се придържате към следната таблица:

За покритие и боядисване тон в тон – оксидант 10vol. – 35мин.; за покритие и изсветляване с 1-2 тона – оксидант 20vol. – 40мин.; за покритие и изсветляване с 2-3 тона – оксидант 30vol. – 45мин.; за покритие и изсветляване с 3-4 тона-оксидант 40vol. – 50мин.; за суперизсветляваща серия – до 4 тона прибавете към основен цвят не по-тъмен от светлокестеняво(5) оксидант 40vol. – 50мин. Първо боядисване (eстествена коса): Разделете косата на 4 участъка – от ухо до ухо и от центъра на челото до тила.Започнете да нанасяте боята от задната страна.Нанесете по дължината и в краищата на разстояние 1-2 см. от корените и оставете за 15 – 20 мин. После нанесете и върху корените, като определите времето за действие според избрания от Вас оксидант и се придържате към горната схема. За боядисване тон в тон или в по-тъмен цвят нанесете сместа (боя + 10% оксидант) от корена до краищата еднократно и оставете 30 мин. Боядисване в корените: Нанесете само върху израсналия корен. Придържайте се към таблицата, за да определите времето на действие. За изравняване на цвета разнесете с масажиране върху цялата коса и оставете за още 10 – 15 мин. След изтичане на определеното време добавете малко вода и масажирайте 5 мин. Изплакнете обилно и измийте с шампоана за боядисана коса на EMSIBETH.

Инструкции за сигурност: Боите за коса съдържат съставки, способни да предизвикат дразнене на кожата, препоръчва се предварителен тест за чувствителност. Този продукт не трябва да се използва от лица под 16 год. Временната татуировка с черна къна може да повиши опасността от алергии. Не боядисвайте косата при наличие на пъпки по лицето; ако имате чувствителен, раздразнен или увреден скалп; ако сте имали проблеми при временна татуировка или след боядисване. Не използвайте за боядисване на мигли или вежди. Измийте очите веднага, ако боята влезе в контакт с тях. Носете подходящи ръкавици. Пазете от контакт с деца.