EMSIBETH CROMAKEY-IN MULTIBENEFIT

Крем-боя за коса от ново поколение. Интензивната система за боядисване, обогатена с нови активни съставки (D-пантенол, екстракт от праскова, алфа-бизаболол, фитоколаген и UV филтри ) овлажнява, въззстановява косъма и увеличава издръжливостта и стабилността на цвета. Косата остава добре овлажнена, възстановена и лесна за разресване. Съдържа 98% чисти микропигменти, които проникват дълбоко в косъма и гарантират постигането на по-наситени, блестящи, интензивни и вибриращи цветове с повишена трайност. Съдържа слънцезащитни филтри и амоняк под 3%.

Употреба: В неметален съд смесете 50 мл. боя със 75 мл. оксидант CROMAKEY-IN в съотношение 1:1.5. За суперизсветляващи серии смесете 50 мл.боя със 100 мл. оксидант в съотношение 1:2. Нанесете получената смес на суха, неизмита коса. За избор на силата на оксиданта, както и на времето за боядисване, можете да се придържате към следната таблица:

За покритие и боядисване тон в тон – оксидант 10vol. – 35мин.; за покритие и изсветляване с 1-2 тона – оксидант 20vol. – 40мин.; за покритие и изсветляване с 2-3 тона – оксидант 30vol. – 45мин.; за покритие и изсветляване с 3-4 тона – оксидант 40vol. – 50мин. След изтичане на определеното време изплакнете обилно с вода и измийте с шампоана за боядисана коса на EMSIBEТН.

Инструкции за сигурност: Боите за коса съдържат съставки, способни да предизвикат дразнене на кожата, препоръчва се предварителен тест за чувствителност. Този продукт не трябва да се използва от лица под 16 год. Временната татуировка с черна къна може да повиши опасността от алергии. Не боядисвайте косата при наличие на пъпки по лицето; ако имате чувствителен, раздразнен или увреден скалп; ако сте имали проблеми при временна татуировка или след боядисване. Не използвайте за боядисване на мигли или вежди. Измийте очите веднага, ако боята влезе в контакт с тях. Носете подходящи ръкавици. Пазете от контакт с деца.