EQUILIBRIUM – РЕГУЛАТОР на рН с термална вода

Възстановява равновесието на рН на кожата и задейства отново физиологичните защитни механизми. EQUILIBRIUM е идеален за успокояване на сърбежи, възпаления и зачервяване. Неутрализира аномалиите като пърхот, себорея и хиперхидроза (прекомерно изпотяване). Няма омазняващ ефект и е подходящ за всички видове кожа.

Намалява разпространяването на микроорганизмите и предотвратява отслабването и загубата на коса.

Съдържа термална вода от минералните извори на Юнона. Тя е биоактивна, богата на минерални соли, йони и олигоелементи. Съдържа и екстракт от лавандула, лайка, коприва, бреза и розмарин. Формулата на EQUILIBRIUM е толкова деликатна, че продуктът може да бъде използван върху кожата на лицето и тялото като тоник за успокояване и освежаване. Идеален върху зачервената кожа след излагането на слънце.

Отличен като средство преди и след бръснене за много чувствителна и възпалена кожа. Не съдържа парабени.

Употреба: прилага се директно върху кожата на главата, суха или влажна, както преди, така и след излагане на термични или химични въздействия.

При суха коса:

  • като интензивно третиране всеки ден в горепосочените случаи (себорея, пърхот, сърбеж и т.н.)
  • преди боядисване или обезцветяване, в случай на възпаление и щипане, но само върху кожата, а не върху краищата на косата тъй като би ограничил проникването на боята.

При влажна коса:

  • след шампоана, като профилактично средство против щипане и с успокояващо действие.