СЕРИЯ HUE.KEEPER – за боядисана и третирана коса

Боядисаната коса е в действителност по-деликатна от естествената и се нуждае от специални грижи, за да се запази блясъкът и свежестта на цвета.

Затова е създадена серията HUE.KEEPER комплекс от деликатни продукти с нежен и свеж аромат, които предпазват структурата на косъма.

Специално подбраните масла и съставки имат за цел да осигурят защита от слънцето и UV лъчите, а също и да гарантират достатъчно добро ниво на хидратация и подхранване, от което се нуждае боядисаната коса.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

HKA (HUE.KEEPER агент)

Предпазва цвета и косата от вредното влияние на слънчевите лъчи, създава тънък защитен филм върху косъма, който абсорбира  вредните UV лъчи. Така предпазва едновременно структурата на косата и интензитета на цвета.

ЛЕНЕНО МАСЛО

Осигурява дълбока хидратация и впечатляващ блясък, възстановява водно – липидния защитен слой, придава жизненост и мекота.

АРГАНОВО МАСЛО

Естествен антиоксидант, който дълбоко подхранва и хидратира косата, моментално възстановява фибрите и ги презпазва от агресивното действие на външни агенти. Има анти-фриз ефект.

МАСЛО ОТ ЯПОНСКА КАМЕЛИЯ

Богато на олеинова киселина, омекотява косата, възстановява естествения й блясък, прави я лесна за разресване.

ПАНТЕНОЛ

Провитамин В5. Гарантира дълготрайна хидратация, не позволява косата да стане суха и чуплива, възстановява уврежданията, причинени от химично и механично третиране. Придава блясък и жизненост.

МИКРОНИЗИРАН ПШЕНИЧЕН ПРОТЕИН

Благодарение на ниското молекулно тегло прониква дълбоко в косменото стебло, има възстановяващи и регенериращи функции. Създава защитен филм, който предпазва косата от ежедневния стрес. Благодарение на противовъзпалителните си свойства омекотява и успокоява скалпа.